Øjenbehandling


Synet er en af de vigtigste sanser, og Boels moderne akupunkturmetoder i behandling af blinde og svagtseende har haft stor succes i behandlingen af “uhelbredlige” øjensygdomme, såsom eks. AMD og Grøn stær.

AMD

Symptomerne er ofte i starten eksempelvis, at AMD-patienter mister det centrale syn og ser en sløret plet uanset hvor blikket er rettet hen. Som sygdimmen skrider frem vil man ikke kunne se noget i midten af synsfeltet, men kun ud til siderne. Det betyder for eksempel, at man får vanskeligt ved at genkende mennesker, man møder på gaden, eller man ser huse og andre ting med lige linjer, som skæve og fordrejede. Et andet symptom kan ofte være, at man får brug for lup til at læse, da man får svært ved at læse små bogstaver.
Ved Klinik Jannsen behandler jeg med moderne akupunkturmetode, som er udviklet af John Boel. Metoden hedder AcuNova og det virker via hjernen og nervesystemet. Dette er anderledes end den almindelig kendte kinesiske akupunkturmetode (TCM), der virker via meridianbanerne i kroppen.

Grøn stær (glaucom) er en øjensygdom, der påvirker synet. Oftest starter det med, at man mister synet i kanten af synsfeltet. Det er en alvorlig tilstand, som ubehandlet kan føre til total blindhed. Ved Klinik Jannsen behandler jeg efter Boels moderne akupunkturmetoder. Det er en behandlingsmetode, som virker godt, effektivt og hurtigt. Der ses for 80-90 % en bedring af synet i løbet af kun 14 dage.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre om Klinik Jannsen (som ligger lige udenfor Vejle) kan hjælpe dig og eventuelt bestille tid til behandling. Skulle du mod forventning ikke opleve nogen bedring efter kort tid i forløbet, så standser jeg selvfølgelig behandlingerne igen, så du undgår at være i et unødvendigt langt behandlingsforløb som ikke giver resultater.