Smerter


Hold i ryggen

Jeanie Laugesen, Bredsten:

Hold i ryggen smerter 90% væk efter 1 behandling

Smerter i læg og akillessene

Per Rud Vendelbo:

Var løbeskadet og kunne ikke løbe 1 km uden store smerter i læg og akillessene. Annie fik mig klar på rekordtid, 4 behandlinger, 4 dage i streg og 3 uger senere, så kunne jeg gennemføre et halvmarathon.

Smerter i ryg

Laila Larsen, Randers:

Massive rygsmerter og nyreproblemer med smerter på maximale niveau er stort set smertefri efter 4 behandlinger samt opfølgende behandlinger 1 gang pr. uge i de efterfølgende uger. Det drejer sig om knogle udvækster i ryggen, hvor beskeden fra læge er at hun skal lære at leve med det.

Smerter i ryg og hofte

Grete Clausen, Børkop:

Tusinde mange tak for Kranio Sakral terapi og nåle i, i går. Du er så dygtig. Efter en uge med dårlig nattesøvn og mange smerter, skønt brug af morfin piller. Kan en behandling hos dig lige klare det hele.
Sovet godt i nat, minimal smerte og kun oppe en gang, pga fyldt blære.
Annie du må godt flytte ind her, tag dine skrækkelig nåle med. De hjælper! 🙂

Smerter Skulder og ryg

Tinna Thomsen:

Er simpelthen så glad for behandlingen ude hos dig den anden dag! ? havde ret ondt i mine muskler igår aftes de sidste 2-3 timer jeg var på job. Men da jeg vågnede her til morgen var det bare så meget bedre! ? jeg kan kun mærke milde smerter i venstre skulder men slet ikke ligesom før!! Og føler min læne er meget mere fleksibel end før.
Så dejligt at komme hos dig og få det hele løsnet op inden min ferie på fredag så jeg rigtigt kan nyde en uge i varmen! ☺️
Og mon ikke jeg kommer tilbage engang efter ferien og får en behandling mere ?